The pastness of the past
Utstyr
  • Olympus E-1
  • OM 90/2,0 macro, OM 50/1,4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger587
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241086} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ketil K.
Redd dette ikke helt blir ''foto'' for meg, men mer en montasje. Det blir dermed vanskelig å uttale seg om innholdet som foto også.
Anne-Lise S.
Jeg kan heller ikke uttalte meg om dette som foto, men jeg liker det likevel. Synes det er mye å studere og det har et spennende preg og fine farger. Hva i all verden har du gjort her?

Anne-Lise
Gunnar John C.
Først og fremst, hjertelig takk for kommentarer, Anne-Lise og Ketil! Så beklager jeg overfor alle dere som sikkert begynner å bli ørlitt trette av å møte dette som ''Sist innlagte bilde'' her i hele dag... (beklagelsen er riktignok på vegne av foto.no :-)

Ja, Ketil, du har vel rett i at dette er i utkanten av genre-poolen her, men et bilde er det likefullt. Og 95% av det har passert gjennom mitt kamera. Dermed er det også fotografi. Det har et innhold, en komposisjon, farvebruk, visuelle virkemidler som bilder flest. Uansett setter jeg pris på kommentar fra deg!

Fint å høre at du finner noe å undres over, Anne-Lise. Siden du spør kan jeg fortelle at bakgrunnen er et fotografi av et maleri, skrått og med blender 2.0 for å få nedre to tredjedel diffus. De metalliske formene er fra en sølv lysestake. Som de to øvrige, er flymaskinene et eget PS-lag. Så er det PS airbrush for å få det hele sammen. Det er det rent tekniske.

Gunnar



Odd Tore S.
Hva tror jeg at jeg ser her?
Siluetter av Spitfires over blått hav Det gullglinsende vil jeg karakterisere som en dekorativ attributt.
Behagelig for øyet, og henspeiler the past. A past som jeg såvidt husker, hvor Spitfire var spennende, men litt dagligdags, mens Vampire var the ulitmate og hensatte hele familien i ekstase da de kom lavt og uventet over Schjongslunden i Hønefoss. MOrfar bemerket at de nok fløy fortere enn lyden, fordi vi så dem før vi opplevde den uvante og øredøvende støyen.
Diskusjonen om foto eller ikke er ikke mitt bord, resultatet er dekorativt og har sikkert passert gjennom et kamera før det kom hit.
Odd Tore
Gunnar John C.
(Jeg tør knapt nok hente frem dette bildet idag, etter at det ''prydet'' forsiden i hele går takket være forstoppelsen hos foto.no :-)

Men jeg tar sjansen... mange takk for din refleksjon, Odd Tore. Veldig artig å få personlige tanker om innhold og erindringer av fine gamle flymaskiner!

Gunnar
Myriam B.
Spennende og snodig, fine farger. Ser for meg et gullfarget flylignende objekt som speiler seg i havet, samtidig så vet jo øynene at det ikke er det de ser.
Gunnar John C.
Takk for tankene dine om dette, Myriam!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu